ca.pngEN
Tots els pobles

Notícies d'empresa

Inici>Notícies>Notícies d'empresa

No deixeu beure la cervesa? Hi haurà panxa de cervesa? 5 raons per enamorar-te de la cervesa!

Temps: 2016-08-04 Accessos : 1

No deixeu beure la cervesa? Hi haurà panxa de cervesa? 5 raons per enamorar-te de la cervesa!

Molta gent pensa que beure cervesa tindrà una panxa de cervesa, de manera que si voleu beure cervesa no la podreu beure. Tant se val, us presentaré cinc raons per deixar-vos beure cervesa avui.

La cervesa protegeix el cor, augmenta la immunitat, protegeix els ossos i molt més.

Motiu 1: Protegiu el cor

El vi es pot utilitzar sovint com a crèdit per a vins que ajuden a reduir el risc de malalties cardiovasculars, però la cervesa pot ser tan sana com el cor de la beguda.

Investigadors italians han descobert que els bevedors moderats de cervesa tenen un 42% menys de risc de patir malalties del cor que els que no beuen. Els investigadors van dir que, per tal d’aconseguir la màxima protecció, el consum diari és d’una pinta i el percentatge de volum és d’aproximadament el 5%.

Raó 2: Penseu com un geni

Segons un estudi publicat al Journal of Consciousness and Cognition, eliminar una cervesa o dues no farà que la gent sigui més intel·ligent, però pot millorar la creativitat.

Quan 40 homes van veure la pel·lícula mentre completaven el trencaclosques verbal, el noi amb una graduació alcohòlica de 075 cridava uns segons més ràpid que els seus sobris homòlegs.

Raó 3: Prevenció de la diabetis tipus 2

Investigadors holandesos van analitzar 38,000 professionals de la salut masculina i van trobar que quan els homes que eren homes més joves van començar a beure moderadament durant més de quatre anys, les seves possibilitats de ser diagnosticats de diabetis tipus 2 eren significativament menors.

Amb el pas del temps, l’augment del consum d’alcohol no redueix el risc dels homes que beuen unes tasses al dia, de manera que moderació és la paraula clau aquí.

Motiu 4: bones notícies per als nens

Els ànims mai han de passar càlculs renals o, si teniu sort, investigadors finlandesos han descobert que beure una ampolla de cervesa al dia redueix el risc de càlculs renals en un 40%.

Els investigadors no poden explicar aquest vincle amb precisió, però especulen que la ingesta d’alt flux no només comporta un desplaçament excessiu al bany, sinó que també permet que els ronyons funcionin correctament.

A més, els investigadors van dir que el llúpol a la cervesa pot ser el responsable d’aquesta correlació, cosa que contribueix a frenar l’alliberament de calci dels ossos. Això pot ser reabsorbit pels ronyons com una pedra dolorosa.

Raó 5: la recuperació és més ràpida

Segons un estudi espanyol, Gatorade, una cervesa apassionant, també pot ajudar a la recuperació de l’exercici. Els investigadors van demanar als estudiants que fessin exercici fins que la seva temperatura corporal arribés als 104 graus i després els deixessin reposar aigua amb cervesa o aigua.

Resulta que les persones que tenen pinta després de fer exercici estan una mica més hidratades que les que tenen H2O.

La cervesa té tants avantatges i qualsevol persona que us digui que no beureu cervesa en el futur la deixarà sense paraules.