ca.pngEN
Tots els pobles

Notícies d'empresa

Inici>Notícies>Notícies d'empresa

A quins problemes he de prestar atenció en comprar equips de cervesa artesana?

Temps: 2016-08-04 Accessos : 4

A mesura que el mercat de la cervesa fresca elaborada cada vegada és més popular, trieu una màquina de cervesa elaborada a mà i molt bona, davant de tots els empresaris de cervesa artesana. Recentment, l’autor va consultar la persona rellevant de la nova generació de pioners de l’equip de cervesa autoproduïda per la indústria: Xuzhou Fresh Beer Crafts Information Technology Co., Ltd., per donar a alguns empresaris que s’estan introduint a la indústria artesanal que facin compres raonables. Suggeriments.

Els avantatges i desavantatges dels equips de cervesa autoproduïts es reflecteixen principalment en el següent

1, material d'equip.

El material del revestiment està tallat i 201 es substitueix per 201. Tots dos són d’acer inoxidable i es pot reduir el cost un 30%. Aquesta és la regla no expressada de moltes plantes de producció d’equips al país. La característica més important de l’acer inoxidable 201, un cop soldat, és molt difícil de soldar. És fàcil d’oxidar, deixar caure unes gotes d’aigua i oxidar-se en 3 dies. A més, el gruix del revestiment és massa prim, el cos del fermentador està completament tancat i no es reserva cap claveguera i el material i el gruix de l’interior no són visibles per a la majoria de la gent. Quan el vi es fermenta, produirà molt gas. Com més prim és el material, més baixa és la pressió i més fàcil de manipular la soldadura, més probabilitats de filtració té un impacte enorme sobre la qualitat del vi.

2, el consum d'energia és sorprenentment elevat.

Si la capa d’aïllament està feta de ferralla de llana de roca o d’altres, la potència del compressor és petita i el disseny de la canonada no és raonable, llavors esteu a punt per pagar la factura de l’electricitat?

3, accessoris de canonada, vàlvules i accessoris diversos

Els accessoris de canonada, les vàlvules i diversos accessoris, que utilitzen una baixa qualitat i un baix preu al mercat, no es poden utilitzar durant molt de temps per oxidar o causar danys per fuites d’aigua, tallar les cantonades i els equips són pobres. Quan s’utilitza electricitat, el cost de l’electricitat és elevat, el cost és elevat, el cost és elevat i hi ha més fluïdesa. El fermentador perd, els components elèctrics fallen amb freqüència, el vi és difícil de fer, és difícil de beure, és difícil de vendre i la cervesa ideal no es pot elaborar.

De vegades, no només és el motiu de la fàbrica d’equips de cervesa, sinó que al comprador li agrada treure’n partit i el preu també és el motiu principal. És clar que no es pretén que el cost de més de deu mil sigui inferior al cost de compra i es diu que altres són més econòmics. Per tal d’atendre les ments dels clients, algunes fàbriques d’equips de cervesa només poden produir equips de baixa qualitat i baix preu.

Hi ha un vell refrany que diu que "no tinc por de no conèixer els productes, tinc por que els productes siguin millors que els productes". Es recomana que els compradors no escoltin aquells anuncis massa exagerats, que comprin equips que no es puguin utilitzar al centre i que es facin més investigacions i comparacions. Els fabricants prenen la decisió de nou. Al mateix temps, aconsellem als compradors que no siguin barats, sinó que comprin productes barats, només que comprin productes de mala qualitat. Els fabricants també han de ser rendibles per sobreviure i desenvolupar-se, per desenvolupar equips més rendibles. La qualitat de l’equip és bona, la qualitat del vi és estable, els clients estan disposats a pagar per la bona qualitat, el rendiment de la botiga està en auge i, quan s’ampliï el negoci, se seleccionarà l’equip de millor qualitat en lloc del preu més baix, perquè la indústria cervesera pugui entrar en un cercle virtuós. .