ca.pngEN
Tots els pobles

Perfil de l'empresa

Inici>Qui som?>Perfil de l'empresa

SOBRE LA NOSTRA EMPRESA


Situat a Xangai, Xina, Shanghai Hengcheng Beverage Equipment Co., Ltd.és un proveïdor professional de disseny d’enginyeria i processament d’equips per a la indústria de la beguda de cervesa, sucs lactis, condiments i fermentació biològica. Suzhou Hengcheng Intelligent Equipment Co, Ltd es troba a Suzhou, província d'Anhui.

Shanghai Hengcheng proporciona solucions d’enginyeria fluida des de la planificació d’inversions, consultoria de projectes, disseny d’enginyeria, fabricació, instal·lació i posada en servei, gestió de projectes i manteniment del sistema. Hem establert una estreta cooperació amb universitats nacionals famoses i empreses estrangeres. En el procés de cooperació, hem après contínuament tecnologia i experiència avançades a casa i a l’estranger, i hem millorat el procés de disseny i fabricació.

Els nostres membres de l'equip directiu i tècnic tenen més de 10 anys d'experiència en la indústria. Estem orientats a les persones i hem establert una cultura corporativa de "respecte, tolerància, responsabilitat, innovació i pragmatisme". L’empresa s’esforça per construir un equip professional amb una competitivitat de primer ordre en la indústria i atén de tot cor als clients nacionals i estrangers.

L’empresa s’adhereix a l’objectiu de “servir els clients i crear valor per als clients”. A través del treball dur de l'equip durant molts anys, l'escala de la companyia ha anat creixent i expandint-se. Els productes de la companyia es venen a casa i a l'estranger, i la qualitat i el servei del producte han estat àmpliament reconeguts pels clients. Els clients han cobert els mercats dels Estats Units, Canadà, Suècia, Gran Bretanya, Noruega, Corea del Sud i Austràlia.

fàbrica

Per què Nosaltres


LA NOSTRA FÀBRICA