ca.pngEN
Tots els pobles

cultura

SOBRE LA NOSTRA Cultura


És un honor proporcionar als clients d’ultramar equips per elaborar cervesa segons més de 10 anys d’experiència en la indústria de l’equip de begudes. La nostra missió és convertir-nos en un proveïdor global de productes d’alta qualitat, oferir un millor servei i un preu competitiu per als amants de la cervesa artesana del món, construir la nostra pròpia marca i establir una reputació no més que un fabricant d’OEM.

Heritage És un honor proporcionar als clients d’ultramar equips per elaborar cervesa segons més de deu anys d’experiència en la indústria de l’equip de begudes. La nostra missió és convertir-nos en un proveïdor global de productes d’alta qualitat, oferir un millor servei i un preu competitiu per als amants de la cervesa artesana del món, construir la nostra pròpia marca i establir una reputació no més que un fabricant d’OEM.

Valors bàsics. Sovint rebem elogis, no només sobre la nostra qualitat i servei al client, sinó també sobre els nostres empleats. De fet, és gràcies al nostre gran equip que tenim èxit. Com a grup, els membres del nostre equip han desenvolupat un conjunt de "Valors bàsics" hengchen que ens guien en tot el que fem. Ens converteixen en qui som avui i continuem vivint i treballant amb ells.

QUALITAT
Compromís orgull i excel·lència en tot el que fem.
CULTURA
Un entorn de treball positiu amb un ambient familiar de diversió i convivència, mentre que abraça el credo universal de la cervesa: "WE LOVE BEER!"
TREBALL EN EQUIP Comunicar-se, comunicar-se, comunicar-se ... Associar-se amb els nostres col·legues i clients per aconseguir l'èxit en tot el que fem.
LA SATISFACCIÓ DEL CLIENT
Ens esforcem per tractar a tots els clients com si fossin el nostre únic client en ser lleials, solidaris, innovadors i superant les seves expectatives.
INTEGRITAT
Estem orgullosos que tot el nostre equip sigui dedicat, fiable, fiable i ètic. Corea i Austràlia.

1617238993599552_ 副本