ca.pngEN
Tots els pobles

Notícies del sector

Inici>Notícies>Notícies del sector

Com es fabriquen equips de cervesa elaborats

Temps: 2020-03-06 Accessos : 3

Com aconseguir un control de temperatura quan s’elabora cervesa en equips de cervesa de fabricació pròpia? Al taller de fermentació de la fàbrica de cervesa, tant el fabricant de cervesa com l’operari, presten atenció a la temperatura del brou de fermentació del dipòsit de fermentació. Especialment per a l’operari, el procés L’anterior és bàsicament temperatura i temps, de manera que és fàcil crear una il·lusió: sembla que el procés de fermentació de la cervesa es basa en la temperatura i el temps. De fet, durant tot el procés, el brou de fermentació s’ha de treure del port de mostreig i enviar-lo al laboratori per a la seva prova. Segons els resultats de la prova, es pot canviar la temperatura i el temps.

Equip de cervesa casolà

Per tant, es pot veure a partir de l'operació en tot el procés que la temperatura és el paràmetre del procés de fermentació de la cervesa, no el paràmetre característic que caracteritza l'estat de fermentació; és l’ambient de reacció bioquímica per completar el procés de fermentació de la cervesa, no el logotip. Els indicadors físics i químics com el contingut de sucre, el contingut d’etanol, el nombre de llevats vius i el contingut de diacetil del brou de fermentació provat i provat al laboratori són els paràmetres característics que caracteritzen l’estat de fermentació i són la identificació del procés de fermentació. El següent editor de Jinan China Brew Machinery Equipment Co., Ltd. us presentarà específicament:

El procés de fermentació de la cervesa és un procés de reacció bioquímica, anomenat reacció bioquímica, no un procés de reacció química. Hi ha una temperatura de reacció a la reacció química i la reacció química no es pot realitzar per sota de la temperatura de reacció; no hi ha temperatura de reacció a la reacció bioquímica, és a dir, el cos principal de la reacció és un microorganisme en lloc d’un element. Mentre el microorganisme tingui activitat biològica, pot reaccionar i la temperatura afecta. La raó principal és que la velocitat de reacció i els metabòlits produïts en la reacció són lleugerament diferents. Per descomptat, determinar la velocitat d’una reacció bioquímica no és només la temperatura, sinó també el tipus i la qualitat de les substàncies que participen en la reacció. Per tant, la temperatura * sovint és limitada en la reacció bioquímica. Per exemple, els dos processos de fermentació existents, és a dir, la fermentació a alta temperatura i la fermentació a baixa temperatura, especifiquen la * temperatura. El propòsit de limitar * la temperatura és evitar la producció de metabòlits no desitjats. Es pot veure que, sempre que la temperatura sigui inferior a la * temperatura límit, la reacció bioquímica pot continuar amb normalitat. Tot i això, una temperatura massa baixa afectarà l’eficiència de la producció i les fluctuacions de temperatura excessives afectaran la qualitat dels metabòlits. Per tant, segons la qualitat i oxigenació del most, el tipus de llevat i el nombre de llevats vius, el tipus de cervesa, etc., i l’eficiència de producció, seleccioneu una temperatura adequada i controleu-la dins d’un determinat rang i, a continuació, segons al contingut de sucre mesurat durant el procés de fermentació, indicadors fisicoquímics com el contingut d’etanol, el nombre de llevats vius i el contingut de diacetil per determinar si la temperatura ha d’augmentar o disminuir o mantenir-se sense canvis i controlar tot el procés de fermentació amb el temps. En resum, la temperatura proporciona l’entorn de reacció bioquímica i els paràmetres del procés; regula la velocitat de reacció. Aquest és el paper de la temperatura en el procés de fermentació de la cervesa.

Es pot veure que la mesura de la temperatura en el procés de fermentació de la cervesa no requereix una precisió elevada, sinó que compleix una mesura de precisió més alta amb una certa precisió. Aquest és també el sector de la indústria química, que generalment utilitza termòmetres de resistència al platí de grau A, i la raó per la qual només es necessita grau B en la fabricació de cervesa.

En la secció de temperatura i calor, s’ha assenyalat que l’essència del control de temperatura és controlar la quantitat d’intercanvi de calor a través d’un canal de transferència de calor controlable. En el procés de fermentació de la cervesa, per al brou de fermentació, la calor no es transfereix principalment de l’exterior, sinó la calor de reacció bioquímica generada a l’interior. Aquesta calor s’acompanya del sucre del brou de fermentació sota l’acció del llevat, que es converteix en etanol, diòxid de carboni i altres metabòlits. Hem de transferir oportunament aquesta calor a través de la jaqueta de refrigeració del canal de transferència de calor controlable, és a dir, la zona freda, de manera que la temperatura del brou de fermentació es mantingui a un valor inferior a la * temperatura límit i es proporcioni un entorn de reacció estable. per a la reacció bioquímica. Si voleu augmentar la temperatura, reduïu la sortida; si voleu disminuir la temperatura, augmenteu la sortida. Per tant, en el procés de fermentació de la cervesa, transferir puntualment la calor bioquímica generada a través de la jaqueta de refrigeració és l’essència del control de temperatura en el procés de fermentació de la cervesa.