ca.pngEN
Tots els pobles

Notícies del sector

Inici>Notícies>Notícies del sector

Processament de malt per a la producció de cervesa

Temps: 2020-02-16 Accessos : 1

El tractament amb malta té els sis passos següents.

Emmagatzematge de l’ordi: l’ordi acabat de collir té un període inactiu i poc poder germinatiu.
Selecció de l’ordi: elimineu les deixalles amb energia eòlica i tamiceu i classifiqueu-les segons la mida del gra. Remullar el blat: remullar el blat al dipòsit de remull durant 2 o 3 dies amb aigua, rentant-lo al mateix temps per eliminar el blat flotant, de manera que el contingut d’aigua de l’ordi sigui del 42 al 48%.
Germinació: després de remullar-se, l'ordi germina en condicions de temperatura controlades i ventilades per formar diverses solubilitats. La temperatura adequada per a la germinació és de 13 a 18 ° C, el període de germinació és de 4 a 6 dies i l’allargament del brot d’arrel és d’1 a 1.5 vegades la longitud del gra. El cultiu de malta humida s’anomena malta verda. Fabricants d’equips de cerveseria artesana

Torrat: l’objectiu és reduir la humitat, aturar el creixement i la descomposició de la malta verda per a l’emmagatzematge a llarg termini; fer que el malt formi una substància que confereixi color, aroma i gust a la cervesa; fàcil d'eliminar els cabdells d'arrel, i la humitat del malt després de la cocció és del 3 al 5%.
Emmagatzematge: la malta després de coure-la, després d’eliminar les arrels de blat, recollir-la, refredar-la, introduir-la a la safata d’emmagatzematge de formigó o metall.