ca.pngEN
Tots els pobles

Notícies del sector

Inici>Notícies>Notícies del sector

Què passa amb el diacetil quan es fermenta la cervesa?

Temps: 2020-02-27 Accessos : 2

El diacetil és un subproducte important en la fermentació de la cervesa, una substància important que afecta el sabor de la cervesa i un indicador limitant de la maduresa de la cervesa. És volàtil i fortament irritant. Quan el seu contingut és massa alt (≥ 1.5 mg / L en cervesa lleugera), la cervesa mostrarà un sabor d’arròs, danyarà greument el sabor de la cervesa i afectarà la qualitat sensorial de la cervesa.
A la fase inicial de la fermentació de la cervesa, el contingut de diacetil és molt alt. En la fase posterior de la fermentació, després que el llevat l’absorbeixi, es redueix a butanediol. El llindar del sabor del butilglicol a la cervesa és molt superior al diacetil, que pot afavorir el gust de la cervesa fins a la maduresa.
No obstant això, en el procés de post-fermentació i emmagatzematge del vi, el nombre de llevats és petit i la velocitat de reducció del diacetil és lenta, cosa que provoca un llarg cicle de reducció del diacetil. Aquesta etapa representa més del 60% del temps total del procés d’elaboració de la cervesa, de manera que es pot jutjar que un dels principals factors que influeixen en escurçar el cicle de fermentació de la cervesa és el diacetil.

Per tant, estudiar la formació de diacetil en el procés d’elaboració de la cervesa i buscar diversos mètodes per reduir ràpidament el contingut de diacetil a la cervesa, per tal de promoure la maduresa de la cervesa, escurçar el cicle de fermentació, augmentar la utilització de l’equip i reduir els costos, convertir-se en cervesa El centre de l'atenció.