ca.pngEN
Tots els pobles

Notícies del sector

Inici>Notícies>Notícies del sector

Quina és la cultura de la cervesa?

Temps: 2020-01-20 Accessos : 1

La cervesa és una beguda molt comuna a la vida. A l’estiu, a la gent li agrada beure un got de cervesa freda i freda és molt còmode. També tindran un got quan mengin barbacoa. A l’estiu, la cervesa ha substituït el vi blanc i s’ha convertit en un home jove actualment. Beguda molt preferida. Sabem que el licor ha estat a la Xina des de fa milers d’anys. Quan es va desenvolupar la cervesa? Vegem-ho junts.

L’origen de la cervesa es remunta a 8000 anys enrere. Aleshores, als rius Tigris i Eufrates, un dels bressols de la civilització humana, hi havia un nòmada gitano anomenat sumeri. Sempre que els sumers guanyaven la batalla, els agradava beure una mena feta d’ordi. Aquesta és la primera cervesa.
Els antics murals de pedra mostren l'antic procés d'elaboració de la cervesa: coure el pa (frenar el pa al forn i submergir-lo en aigua per produir puré) i utilitzar ordi. La literatura descriu la beguda com "excitant, acollidora i aclaparadora". Els babilonis van exportar primer cervesa a altres regions. Una de les seves cerveses lager és estimada pels egipcis a 1,000 quilòmetres de distància. La importància de la cervesa en la cultura egípcia va ser tan important que els estudiosos de l’època van crear un altre tipus de jeroglífic per als "cervesers". Més tard, els antics egipcis van millorar la tecnologia d’elaboració de cervesa i van elaborar cervesa amb diferents sabors. Després de la guerra i el comerç, romans, grecs i jueus van aprendre la tecnologia d’elaboració de cervesa d’Egipte i la van passar a Europa.

No hi ha dubte que els egipcis són veritables amants de la cervesa, en diuen "Boozah", i fins i tot la inscripció del temple del faraó parla afectuosament de l'amor dels faraons per aquesta cervesa. Els egipcis creuen que la cervesa té una funció màgica i el fenomen de la fermentació només es pot explicar amb la paraula "màgia" (pensen que és evidentment el poder diví del déu sol). Per tant, per complaure el déu del sol i altres déus, el rei Ramases III sacrifica el cel amb 30,000 litres de cervesa cada any. Tot i que el festival consumeix una gran quantitat de cervesa, encara en tenen prou per distribuir dues llaunes de cervesa cadascuna a les persones lliures que construeixen la piràmide cada dia. Els egipcis també sabien molt sobre el poder curatiu de la cervesa. Una literatura mèdica del 1600 aC mostrava que el 15% de les receptes prescrites pels metges en aquell moment contenien cervesa. La cervesa té un paper important en la vida de molts egipcis i no és estrany que la cervesa s’integri en els costums socials del país. Per exemple, si un jove dóna a una jove un glop de cervesa, altres pensaran que han fet un contracte matrimonial. En aquell moment, les lleis d’Egipte, com el Codi babilònic, protegien els interessos dels clients. El propietari de la fonda a qui faltava diners o tenia menys canvis seria ofegat immediatament. No obstant això, es diu que afegir aigua a la cervesa és menys culpable, amb la conseqüència que les orelles del propietari de l’hotel seran clavades a la porta de l’hotel.

Amb el desenvolupament de la història, les persones s’han aficionat cada cop més a la cervesa. En l'actualitat, s'ha convertit en una beguda important en la vida de les persones, fent que la producció de cervesa sigui cada vegada més gran i la indústria de fabricació d'equips cervesers s'hagi popularitzat gradualment. En l'actualitat, molts empresaris també se centraran en la producció d'equips de cervesa i la producció de cervesa ja no es limita al desenvolupament d'un determinat país, és molt popular a tot el món.